Termeléstámogatás és minőségellenőrzés

Termeléstámogatást kiszállásos keretek között is vállalunk, de TorqueMaster System programunkat az ügyfelünk gyárában lévő csavarozógép vezérlőkhöz kapcsolva, csavarozási folyamataihoz a rendszer segítségével termeléstámogatást távfelügyelettel is biztosítani tudunk. A rendszer kezdődő csavarozási hibáknál is jelez, mi pedig távolról is képesek vagyunk a rendszeradatok alapján finomítani a csavarozási paraméterein, hogy a további termelési problémát elkerülhesse.

A rendszer gyűjti a csavarozás közbeni adatokat, vagyis a csavarozási görbéket is, amikkel technológiai jellegű, vagy akár csavaranyag hibák is felderíthetőek és kiszűrhetőek. 

Csavarkötései szúrópróbaszerű, vagy állandó minőségellenőrzésében is számíthat ránk. Csavarok, csavarkötések ellenőrzését nyomatékmérő karokkal vagy ultrahangos méréssel is el tudjuk végezni.

Alkalmazás specifikus csavarkötés tervezésnél a használandó csavart és a csavarozási paramétereket is meg tudjuk határozni, hogy Ön költséget takaríthasson meg.

Egyéb, általában minőségellenőrzési célú méréseket az alábbiak szerint tudunk elvégezni.
Csavarok, csavarkötések nyomatékmérése

Mérési tartomány:
 0,5 - 1000 Nm    

1000 Nm-ig rendelkezünk nyomatékot és elfordulási szöget is mérő nyomatékkarokkal, amikkel csavarkötéseket tudunk utólagosan ellenőrizni a nélkül, hogy a csavarkötést tönkeretennénk, vagy a vizsgálat következtében számottevően változna a meghúzott csavar nyomatéka.
Ultrahangos csavarterhelés mérés

Mérési tartomány (csavarhossz):
 max 300 mm    

Ultrahangos csavarterhelés méréssel nem csak a csavar meghúzás következtében föllépő nyúlását, de a csavar anyagában ébredt feszültséget és a szorítóerőt is meg tudjuk határozni, a nélkül, hogy a csavarkötést megbontanánk vagy a csavarkötés bármiben változna.