Bérmérés

Bérmérési szolgáltatásunk keretében laboratóriumunkban, vagy helyszínen, kiszállásos keretek között vállalunk akár kis sorozatú, vagy egyedi méréseket is az alábbi kategóriákban. A méréseket saját, kalibrált mérőeszközeinkkel végezzük. Ideális megoldás lehet olyan esetben, ha Ön nem rendelkezik a méréshez megfelelő szakértelemmel, emberi erőforrással, vagy a szükséges kalibrált mérőeszközökkel. Automatizált mérőrendszerek tervezését és kiépítését is vállaljuk.
Érdességmérés

Mérési tartomány:
 -160 - 200 mikrométer    

Különféle gyártmányok, megmunkált alkatrészek, furatok helyszíni vagy laboratóriumi érdességmérését tudjuk elvégezni. Az érdességméréshez hordozható érdességmérőt használunk, amihez többféle előtoló egységgel és tapintóval is rendekezünk. Ezekkel akár hengeres, vagy nehezen hozzáférhető felületek érdességét is meg tudjuk mérni. A kis mérőerejű tapintóink pedig lehetővé teszik olyan felületek érdességmérését is, amik minimálisnál nagyobb erőhatás következtében már deformálódhatnak.
Keménységmérés

Mérési tartomány:
20 - 70 HRC

Különféle gyártmányok, megmunkált alkatrészek, helyszíni  vagy laboratóriumi keménységmérését tudjuk elvégezni. A keménységméréshez hordozható keménységmérőt használunk, amivel akár fej fölötti, vagy függőlegestől eltérő helyzetben is tudunk pontos méréseket végezni, gyorsan, a mérendő gyártmány mozgatása nélkül. A mérés feltétele, hogy legyen egy legalább 1 cm átmérőjű megfelelő felület a gyártmányon, amihez a mérőműszerrel hozzá tudunk férni.
Hosszmérés

Mérési tartomány:
   Konkrét mérés függvénye   

Különféle kisebb gyártmányok, megmunkált alkatrészek helyszíni vagy laboratóriumi hosszmérését tudjuk elvégezni. A hosszméréshez hordozható mérőeszközökkel, speciális mérésekhez tapintókkal rendelkezünk.
Nyomatékmérés

Mérési tartomány:
  
Konkrét mérés függvénye   
 

Gépek, csavarozógépek és egyéb berendezések helyszíni vagy laboratóriumi nyomatékmérését tudjuk elvégezni nyomatékmérő szenzorokkal.