TorqueMaster System

A fejlett csavarozógépekhez (pl.: Atlas Copco Power Focus, Deprag AST) kifejlesztett széleskörű funkcionalitással rendelkező TorqueMaster System programot akár szerverrel együtt is telepíteni tudjuk gyáregységében. Azok az ügyfeleink akik nem igénylik a saját szerver használatát, gyűjthetik a csavarozási adataikat adatközpontunkon is.

TorqueMaster System programot használó ügyfeleinknek csavarozási folyamataihoz a rendszer segítségével távfelügyeletet, és ezzel együtt termeléstámogatást is tudunk biztostani.

TorqueMaster System program főbb funkciói a csavarozási adatok gyújtése a felügyelt csavarozógépekről, riportok megjelenítése, SPC analízis, változás felügyelet és automatikus email értesítés (pl.: csavarozógép csere a gyártósoron), készlet nyilvántartás, automatikus email értesítés csavarozóprogram módosítás vagy adott mennyiségű csavarozási hiba esetén, továbbá terhelésfüggő karbantartás és kalibrálás ütemezés.

A TorqueMaster System-et ingyenesen kipróbálhatja interneten keresztül, demo szerverünkre csatlakozva, ha letölti a TorqueMaster Desk alkalmazást.

TorqueMaster Desk alkalmazáshoz felhasználónév és jelszó igényléséért keressen minket