Mérőeszköz felügyelet

Mérőeszköz felügyeleti szolgáltatásunk keretein belül teljeskörűen vállaljuk számos mérőeszköz együttes kezelését egy adott ügyfélnél, úgy, hogy teljeskörűen intézzük a felügyelt mérőeszközökkel járó olyan feladatokat, melyek ahhoz szükségesek, hogy a mérőeszközöket és azok dokumentációját akár egy külső auditor is megfelelőnek találja.

Ebbe nem csak a mérőeszközök kalibrálása tartozik bele, de adott esetben a mérőeszközök szállítása és karbantartása is (pl.: ha a kalibrálás csak laboratóriumban végezhető).

A felügyelt mérőeszközökről elektronikus nyilvántartást készítünk és TorqueMaster System programunk kalibrálási és nyilvántartási modulja segítségével nyilvántartjuk a kalibrálási és karbantartási dokumentumait, ütemezzük mérőeszközei kalibrálását és karbantartását, a rendszer automatikus email küldési funkciójával pedig mindig, minden érintett munkatársa előre értesülni fog az aktuálisan általunk elvégzendő munkákról.

Mérőeszköz felügyeleti szolgáltatásunk során minden adat ügyfelünk számára is elérhető és hozzáférhető, úgy, hogy teljes beleszólása és rálátása lehessen a folyamatokra. Ennek érdekében azok az ügyfeleink, akik minket bíznak meg mérőeszközeik felügyeletével, interneten keresztül hozzáférhetnek TorqueMaster System programunkhoz és ezzel együtt a szükséges kezelőfelülethez.