Nyomaték kalibrálás

TISZTELT ÜGYFELEINK! A laboratóriumot jelenleg új épületbe, illetve új lokációra költöztetjük. Ez idő alatt működésünket felfüggesztettük és minden kalibrálási szolgáltatásunk szünetel. A kellemetlenségért elnézést kérünk, de reméljük, hogy a speciálisan a laboratóriumunk számára épített épületben hamarosan még magasabb szinvonalú szolgáltatást nyújthatunk ügyfeleinknek.

Nyomaték kalibráló laborunk és szervizünk mobil kalibráló és szerviz állomással rendelkezik, aminek köszönhetően laboratóriumon kívüli helyszínen is el tudjuk végezni különböző típusú csavarozógépek, nyomatékkulcsok kalibrálását és ISO 5393:2017 szerinti képességvizsgálatát. A csavarozógépek, nyomatékszenzorok és nyomatékkulcsok szögelfordulás kalibrálását szintén el tudjuk végezni.

Többféle gyártó csavarozó vezérlőjével rendelkezünk, így a csavarozóhoz tartozó vezérlőt nem kell postáznia, ha csupán csavarozógépét szeretné kalibáltatni laboratóriumunkban. Helyszíni munkáknál mobil kalibráló és szervizállomásunkon pedig előzetes egyeztetés után tudunk vinni a kalibrálandó szerszámokkal kompatibilis vezérlőt.


A lehetőségekről érdeklődjön elérhetőségeinken

Csavarozógépek
(nem akkreditált kalibrálás)

Laboratóriumi kalibrálás:              Helyszíni kalibrálás:
    0,25 - 750 Nm                             0,25 - 750 Nm

Elektromos és pneumatikus csavarozógépek kalibrálását vállaljuk márkától függetlenül (pl.: Atlas Copco Tensor, Deprag Minimat-EC-Servo).

A csavarozógépek kalibrálását nyomaték átalakítóval végezzük.
Nyomatékkulcsok és csavarhúzók
(nem akkreditált kalibrálás)

Laboratóriumi kalibrálás:              Helyszíni kalibrálás:
 0,14 - 678 Nm                            0,14 - 678 Nm
    
Nyomatékkulcsok és csavarhúzók (pl.: Saltus DAZ-TA 50, Norbar 15006) kalibrálását nyomaték átalakítókkal végezzük az MSZ EN ISO 6789-1:2017 alapján.
Nyomatékmérő szenzorok, modulok
(nem akkreditált kalibrálás)

Laboratóriumi kalibrálás:              Helyszíni kalibrálás:
0,1 - 1000 Nm                                       -         
     0 - 9999°                                           -         


Nyomatékmérő szenzorok, nyomatékmérő modulok (nyomaték átalakítók) kalibrálását (pl.: Atlas Copco IRTT-B, PCB PC9000 sorozat) igény esetén akár az EURAMET cg-14 (Nemzeti Mérésügyi Intézmények Európai Szövetsége) ajánlása alapján is el tudjuk végezni.